Un conegut hotel d'Andorra és pioner a oferir un servei amb tecnologia 'Clean Wi-Fi Room'

REDACCIÓ
12-01-2022
  • Un conegut hotel d'Andorra és pioner a oferir un servei amb tecnologia 'Clean Wi-Fi Room'

Andorra Park Hotel, en la seva continua recerca de l'excel·lència cap al client, es converteix en el primer hotel del món a oferir el servei exclusiu 'Clean Wi-Fi Room' per a una major cura de la salut i el benestar de tots aquells que s'allotgen a les instal·lacions d'aquest establiment de referència al Principat.

Amb aquesta aposta, Andorra Park Hotel es converteix en pioner dins del sector de l'hostaleria de luxe, tant al Principat d'Andorra com a nivell internacional, ja que fins ara no hi ha altres hotels que ofereixin aquesta prestació.

Les 'Clean Wi-Fi Room' són possibles gràcies a una tecnologia distribuïda per la compañía Imporex S.A, que s’ha instal·lat mitjançant un projecte personalitzat en diferents punts de l’hotel, per definir aquestes “Clean Wifi Room”. Aquesta tecnologia ha sigut testejada amb estudis científics fets pel Centre de Recerca Biomèdic de la Universitat de Granada, la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid, el Departament de Física Aplicada de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) o el Centre Tecnològic Nanogune.

Així mateix, Andorra Park Hotel incorpora el concepte 'Clean Wi-Fi Room' a la seva zona central, així com a les oficines, la cuina o el restaurant. Amb aquests dispositius, tant el staff com els hostes conviuran de manera natural i segura amb els últims avenços tecnològics.

A més, els clients que vulguin conèixer més sobre aquesta tecnologia podran comptar amb l'assessorament d’Imporex S.A, i fins i tot podran adquirir els dispositius al mateix hotel.

Luxe i confort al cor d'Andorra

Andorra Park Hotel va ser fundat el 1957 per Bartomeu Rebés, avi de l'actual propietària i Directora General, Neus Viu Rebés qui, juntament amb el Director de l'Hotel, Marc Garcia, han posat al dia i adequat tots i cadascun dels aspectes de l'establiment, convertint-ho en referent indispensable del luxe i del benestar a Andorra.

Envoltat de 15.000 m2 de jardins, l'hotel compta amb diferents categories de suite, a més de dúplex, tots amb terrassa privada, gran amplitud, molta llum natural i increïbles vistes de l'entorn i els Pirineus. Cadascuna de les estades ofereix les màximes comoditats com llits king size, carta de coixins, amenities de la marca de cosmètica natural The Organic Pharmacy. A més de la zona wellness i piscina (interior i exterior), l'hotel ofereix als seus clients gimnàs, amb sala de fitness, sala de ioga i pistes de pàdel, i diferents espais de reunions.

Andorra Park Hotel va obrir les portes per primera vegada a finals d'agost de 1957, avui és el xalet, l'edifici històric del complex, als afores d'Andorra la Vella. En aquell moment comptava amb 15 habitacions, restaurant, pista de ball, jardins i la reconeixible piscina tallada a la roca, una de les primeres a la zona. Unes instal·lacions que van ser ampliades amb un nou edifici i la resta d'espais que es poden veure avui amb el canvi de mil·lenni. El que també ha romàs, des dels orígens del petit hotel de la muntanya, és la vocació de ser un hotel de luxe per a una clientela selecta amb què va néixer, havent acollit grans representants polítics, culturals i socials al llarg d'aquests més de 60 anys.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta