Un detingut a l'Horta de Lleida pel robatori d'un vehicle i cable de coure

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
21-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Un detingut a l'Horta de Lleida pel robatori d'un vehicle i cable de coure
    Peu de foto: 
    Mossos d'Esquadra

Ahir, els Mossos d'Esquadra van detenir a Lleida un home de 25 anys com a presumpte autor d'un robatori de cable de coure, furt d'ús de vehicle i un robatori amb força.

El succeït va ser alertat cap a les 08.00 hores, quan es va rebre una trucada informant d'un individu que cremava cable de coure en una finca de la partida dels Canals de Lleida. Ràpidament, una patrulla policial es va dirigir al lloc i va localitzar una foguera amb cable de coure cremat i, a uns 20 metres, un vehicle amb el motor encara calent que contenia restes del mateix material.

Pocs instants després, els agents van identificar un home, coincident amb la descripció de l'individu que cremava el cable, en un camí proper. En les investigacions posteriors, es va constatar que el vehicle localitzat havia estat sostret el passat dijous a Cellers (Pallars Jussà), la qual cosa va motivar la detenció del sospitós per robatori i furt d'ús de vehicle.

A més, les autoritats van vincular el detingut amb la presumpta comissió d'un robatori amb força ocorregut la matinada del 12 de gener, on van utilitzar un vehicle per encastar-se a la porta d'un magatzem al carrer Josep Sarrate i Fraga de Lleida i robar diners en efectiu.

La investigació segueix oberta per esclarir la procedència del cable de coure i determinar si el detingut està implicat en altres delictes contra el patrimoni. Amb antecedents, el sospitós serà presentat properament davant del jutjat en funcions de guàrdia de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà