Un detingut a l'Urgell per cultivar 102 plantes de marihuana a casa

REDACCIÓ
Publicat: 
27-07-2022
Actualitzat: 27-07-2022 13:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Un detingut a l'Urgell per cultivar 102 plantes de marihuana a casa
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

Els Mossos d'Esquadra, van detenir ahir un home de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La detenció és resultat d’una investigació oberta a mitjans del passat mes de maig, després de tenir indicis de l’existència d’una plantació de marihuana, en una casa del carrer de l'Església dels Omells de Na Gaia (Urgell).

Davant d’aquests fets, es van establir una sèrie de vigilàncies que van permetre recopilar una sèrie de fets on s’apuntava que, efectivament, en aquesta casa podria haver-hi una 'plantació indoor'.

També es va poder identificar una persona que, presumptament, estava relacionada amb el cultiu de marihuana.

Les gestions dels investigadors van confirmar que, l’home investigat, havia manipulat la instal·lació fent una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Ahir al matí, pels volts de les 09:30 hores, es va realitzar una entrada i perquisició al pis on es van trobar, en varies estances del soterrani, 102 plantes de marihuana en avançat estat de creixement, cinc bosses amb cabdells de marihuana, material fitosanitari i altres estris per afavorir el cultiu de la substància en espais tancats, com làmpades, aparells d'aire condicionat, ventiladors i temporitzadors, entre altres objectes.

Davant d'aquests fets es va detenir el responsable del cultiu, que estava a l'interior del domicili en el moment de l'entrada, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació del fluid elèctric.

El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de guàrdia de Cervera.

Comparteix

També t'interessarà