Un donatiu garanteix les sessions de teràpia canina de l'Espígol de Cervera

REDACCIÓ
27-06-2018
  • Un donatiu garanteix les sessions de teràpia canina de l'Espígol de Cervera

Després de la notícia publicada ahir, una persona es va posar en contacte amb l’Associació Alba de Tàrrega per fer un donatiu de 1.000 euros i contribuir així a la continuïtat de les sessions de les teràpies canines al Centre Ocupacional l’Espígol de Cervera, que atén 17 persones amb especials dificultats de la Segarra.

L’alcalde, Ramon Royes, també va oferir el suport de la Paeria de Cervera per mantenir l’activitat. Des de l’entitat van celebrar la notícia i van agrair els gestos solidaris. Amb tot, van animar a la participació de la setena edició del concurs d’escala en hi-fi Vals un Potosí! organitzat per La Segarrenca i que se celebrarà a Cervera el 7 de juliol ja que els beneficis aniran destinats a les sessions de teràpia canina de l’Espígol.

El finançament d’un any de sessions de teràpies canines té un cost d’uns 1.100 euros i de moment el Centre Ocupacional l’Espígol el té garantit fins al desembre d’aquest 2018. Teresa Sala, monitora de l’Espígol, va destacar “la importància d’aquestes activitats per oferir a les persones que atenem el màxim d’oportunitats possible”. Sala també va explicar que aquestes sessions “potencien l’autonomia i l’autoestima de les persones”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta