⏯️ Un grup de pop-rock alternatiu del Pla d'Urgell estrena el seu primer disc

REDACCIÓ
Publicat: 
11-05-2021
Actualitzat: 31-03-2023 8:35
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Un grup de pop-rock alternatiu del Pla d'Urgell estrena el seu primer disc

El grup I-nuits de Sidamon (Pla d'Urgell) ha publicat aquest dimarts el seu primer treball discogràfic amb temes propis. Es tracta d'un EP que conté cinc cançons de pop – rock alternatiu cantades en català i que porta per nom 'Em Rebel·lo'. I-nuits va avançar una de les cançons d'aquest disc el passat 29 d'abril. Es tracta del tema 'Les dones del carrer', que ja acumula mig miler de visualitzacions aYoutube. 

La banda ha composat i treballat durant el darrer mig any els temes que s'inclouen en aquest primer disc. Ho han fet aprofitant l'aturada forçada en l'agenda de concerts a causa de la pandèmia. D'aquesta manera, la I-nuits fa el salt al terreny de les cançons pròpies després d'iniciar-se com a banda interpretant versions de pop-rock alternatiu.

Les cançons d'aquest EP són: 'Així és fàcil', 'Les flors del meu jardí', 'Mirall endins','Les dones del carrer' i 'Em Rebel·lo'. Aborden missatges en clau feminista i de reivindicació del poder de la dona a la societat, però també busquen una reflexió sobre el moment actual i la necessitat de trencar motlles per fugir dels estereotips marcats des de les grans elits, entre d'altres qüestions.
 
Enregistrat i mesclat a l'estudi El Zulo d'Almacelles (Segrià), el primer disc d'I-nuits ha estat produït per Albert Gilabert (Üensdai i Noisedrome), d'El Traster de Mollerussa, i masteritzat a Catmastering de Manresa.
 
I-nuits presentarà el disc el pròxim diumenge 16 de maig a Bellvís en el marc d'un concert – vermut i més endavant tenen previst fer-ho a altres municipis de les comarques de Ponent com Penelles o Sidamon, entre d'altres.

Comparteix

També t'interessarà