Un grup de socis del Lleida Esportiu crea la primera associació per donar suport al club més enllà dels partits

josé carlos monge
11-02-2015
  • Un grup de socis del Lleida Esportiu crea la primera associació per donar suport al club més enllà dels partits

"Fins ara, els aficionats al Lleida no podíem fer cap altra cosa per demostrar la nostra passió pel club que anar al Camp d'Esports cada vegada que hi ha partit. Volem fer més coses i amb més freqüència i per això hem creat la primera associació de suport al club." Així explicava ahir Andreu Ratés, president de l'Associació d'Amics del Lleida, els motius que han portat un grup de socis del club a crear aquesta entitat, que ahir es va presentar en societat. "Més que explicar el que som, és més fàcil explicar què no som. No som un grup d'animació", afegia Moisés Gómez, un altre dels membres d'una junta directiva que completen David Berdié, Adrià Díez, Francesc Simón, Ferran Montardit i Oriol Jové. "Volem atansar el club a la ciutat i la ciutat al club", afegia Moisès, ja que "en massa ocasions tots dos han viscut d'esquena".

Amics del Lleida compta amb el suport del club i de la Paeria, com va demostrar la presència a l'acte del director esportiu, Jordi Esteve, i el regidor d'Esports, Txema Alonso. També va ser-hi la coordinadora d'Àrees, Montse Balaguer; David Freixa, de l'Àrea Social, i els jugadors del primer equip Pau Bosch, Pau Torres i Raúl Fuster.

"El primer que organitzarem és un concurs fotogràfic sobre el Lleida i la foto guanyadora s'exhibirà al Camp d'Esports", explicava Ratés, que va assegurar que des de l'Associació s'estan preparant nombroses activitats. "Així mateix, també volem recuperar els premis al millor jugador, com es feia fa uns anys, i la revista Som i Serem, que ja no serà digital, com va nàixer quan la va crear als 13 anys Oriol Jové, sinó que s'editarà en paper i només es distribuirà als membres de l'Associació", afegia. "Amb l'objectiu que el club i la societat estiguin més en contacte, també es faran xarrades i col·loquis amb jugadors, tant actuals com d'altres èpoques del club." Per tal de formar part de l'Associació Amics del Lleida n'hi ha prou amb entrar a la pàgina web, que també es va activar ahir, i seguir les instruccions. S'han previst quatre classes de membres: l'Individual, que costarà 25 euros a l'any; el Familiar, que per 40 inclou la parella i els seus fills; el d'Empresa, també a 25 euros, i el Protector, que costarà 60. "Abans que s'acabi aquesta temporada esperem haver superat el centenar de membres."

un concurs i xarrades

Un concurs fotogràfic i una revista, primers projectes d'una agenda que inclourà xarrades

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?