Un home de 37 anys accepta dos anys de presó per mantenir una relació sentimental amb una noia de 14 anys a Vilaller

ACN
21-11-2019
  • Un home de 37 anys accepta dos anys de presó per mantenir una relació sentimental amb una noia de 14 anys a Vilaller
  • Un home de 37 anys accepta dos anys de presó per mantenir una relació sentimental amb una noia de 14 anys a Vilaller

Un home de 37 anys ha acceptat dos anys de presó per un delicte d'abusos sexuals després de reconèixer que mantenia una relació sentimental amb una noia de 14, a Vilaller (Alta Ribagorça) ja que la llei marca que l'edat mínima de consentiment sexual és 16 anys. Les parts han acordat també que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a la noia a menys de cent metres durant tres anys.

L'acusat, D. R C., de 37 anys en el moment dels fets, va iniciar a començaments de juliol del 2018 una relació sentimental amb una noia de 14 anys, que va durar fins a l'agost del 2018. Durant aquests dos mesos, i sabent l'edat de la noia, l'acusat se l'enduia a llocs allunyats del nucli urbà de Vilaller, per evitar que els veiessin, la petonejava, l'abraçava i l'asseia a la falda.

Segons el Codi Penal, si un adult té relacions amb una persona menor de 16 anys, tot i que aquestes siguin consentides, podrà ser condemnat per abusos sexuals a una pena d'entre 2 i 6 anys de presó, i a una pena d'entre 8 i 12 anys de presó si hi ha penetració.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next