Un incendi calcina tres vehicles estacionats a Onze de Setembre

REDACCIÓ
02-11-2019
  • Un incendi calcina tres vehicles estacionats a Onze de Setembre

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir de matinada en l’extinció d’un incendi que va calcinar tres vehicles estacionats en un aparcament a l’aire lliure a l’altura del número 131 del passeig Onze de Setembre, al barri de la Mariola. Els serveis d’emergències van rebre l’avís per part de la Guàrdia Urbana quan faltaven uns minuts per a les quatre de la matinada.

El foc es va iniciar, per causes que es desconeixen, en un dels vehicles i el va calcinar per complet. Les flames van afectar un segon turisme que estava aparcat al costat del primer i van danyar el 80% d’aquest, segons van informar els Bombers. Així mateix, l’incendi va afectar un tercer vehicle. Fins al lloc dels fets es van traslladar diverses patrulles de la Policia Local i una dotació dels Bombers, que van aconseguir extingir les flames deu minuts abans de les cinc de la matinada. S’ha obert una investigació, com és habitual en aquests casos, per poder determinar la causa. Ahir encara eren visibles els efectes de l’incendi. El foc també va afectar vegetació urbana pròxima, però no va arribar a estendre’s gràcies a la ràpida actuació dels serveis d’emergències.

El mes de setembre passat, dos focs intencionats van calcinar quatre vehicles al barri de Cappont. El primer avís es va rebre a l’avinguda Alacant, on les flames es van iniciar en un turisme i van afectar una furgoneta limítrofa. Mitja hora més tard es va declarar un altre incendi a l’aparcament de l’avinguda Tarradellas, que va calcinar dos vehicles que estaven aparcats en la via pública. En el que va d’any, la Guàrdia Urbana ha registrat desenes de focs que han estat intencionats i que han calcinat més de seixanta contenidors a la Mariola, Ronda i Balàfia.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta