Un milió de jubilats, pendents de l’adjudicació dels viatges de l’Imserso

REDACCIÓ
20-08-2019
  • Un milió de jubilats, pendents de l’adjudicació dels viatges de l’Imserso

Les empreses que han licitat pels viatges de l’Imserso negocien pactes per aprofitar les estructures ja creades durant la passada licitació i evitar recursos, encara que un milió de jubilats esperen per saber si hi haurà problemes per optar a les vacances. Mundisenior i Mundiplan han gestionat des del 2015 aquests viatges, el primer encarregat de la costa i interior i el segon, de les illes.

Tanmateix, aquest any el programa s’ha adjudicat al revés, per la qual cosa les empreses estan negociant compartir infraestructures que ja estiguin creades i evitar així una nova batalla legal. En aquest sentit, la ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, María Luisa Cercedo, va assenyalar la setmana passada que els viatges començaran a mitjans d’octubre, com fins ara.

Està previst que entre avui i divendres l’Imserso publiqui l’adjudicació definitiva i, a partir de llavors, s’obrirà el termini perquè Mundosenior i Mundiplan presentin un recurs contra l’esmentada adjudicació fins al 13 de setembre. Si no hi ha recurs, el dia 15 de setembre començaria la venda dels viatges; altrament, el retard podria posar en perill l’inici de les vacances dels jubilats.

Respecte a això, l’Imserso va assenyalar que, si hi ha recurs, el Govern central ja té previstes mesures alternatives.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next