Un 'Mulla't' de rècord amb 114 piscines a tota la província

griselda mas
11-07-2014
  • Un 'Mulla't' de rècord amb 114 piscines a tota la província

La campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple d'aquest any aconseguirà rècord històric al reunir 114 piscines de tota la província de Lleida, 6 més respecte a l'any anterior, que se solidaritzaran el pròxim diumenge 13 amb activitats per lluitar contra aquesta malaltia. Aquesta major participació demostra, tal com va afirmar en una roda de premsa Josep Maria Fornós Llobera, portaveu de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) a Lleida, que "la campanya ha sensibilitzat la societat", ja que només quatre piscines van participar en la proposta quan es va crear fa 20 anys.
Els supermercats com Plusfresc o Condis també col·laboren en la campanya. Per recaptar diners, 1.000 grans superfícies de tot Catalunya comercialitzen, al llarg de tot el mes, l'oli OleAurum, del qual, de cada botella venuda, es destinarà 1 ? per investigar l'esclerosi múltiple. Marxandatge com tovalloles de platja, gorres o samarretes es poden comprar a través d'internet, a les mateixes piscines o associacions com Associació Síndrome de Down Lleida.
Amb motiu del 25 aniversari de la Fundació Esclerosi Múltiple, el diumenge 13 a les 12.00 hores se celebrarà l'acte central de clausura de la 20 edició de la campanya a la piscina del gimnàs Ekke, on hi haurà una actuació de natació sincronitzada del Club Natació Lleida, entre altres sorpreses, que convidaran els assistents a mullar-se. L'acte serà gratuït, obert a tots els públics i presentat per Mari Pau Huguet.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta