Un municipi de Lleida organitza una consulta popular per decidir si obre les piscines a l’estiu

LLEIDACOM/ Miquel de Santiago
15-03-2021
  • Un municipi de Lleida organitza una consulta popular per decidir si obre les piscines a l’estiu

La possible obertura de les piscines municipals aquest estiu a Tornabous es decidirà en una consulta ciutadana que tindrà lloc el proper dissabte, 20 de març.  L'estiu passat, l'Ajuntament va decidir no obrir-les com a mesura de precaució davant la crisi sanitària de la covid-19. Enguany, davant la millora de les dades epidemiològiques, seran els veïns i veïnes els qui decidiran si s'obrirà aquest equipament, tot i que les autoritats sanitàries alerten sobre els riscos de relaxar la prevenció i els desconeixement sobre quina situació s'hi viurà a l'estiu.

El tancament l'any passat va generar cert enrenou i alguns/es veïns/es van demanar un referèndum. L'Ajuntament considera que oportú dur a terme una consulta, que finalment es celebrarà el dissabte, 20 de març, al pavelló polivalent. Es podrà votar de 9h del matí a 12h del migdia i hi tindran dret a participar totes i tots els habitants majors de 14 anys empadronats al municipi.

La pregunta serà: "Vols que s'obrin les piscines municipals a l'estiu respectant les mesures que dictamini el PROCICAT?". La resposta serà binària: "SÍ" o "NO". 

Comparteix

També t'interessarà