Un poble de Lleida busca una persona o família que gestioni el seu alberg

REDACCIÓ
04-05-2021
  • Un poble de Lleida busca una persona o família que gestioni el seu alberg

Un poble de la demarcació de Lleida busca una persona o una família que vulgui gestionar el seu alberg. Així ho anuncia a través de les xarxes socials Repoblem, una iniciativa amb l'objectiu de frenar el despoblament a Catalunya buscant gent "amb ganes d’omplir de vida els pobles i pobles amb ganes d’omplir-se de gent". En aquesta ocasió, es tracta de l'alberg de Vallbona de les Monges, juntament amb l'espai Maldanell i Molí de Baix.


Uneix-te al canal de Telegram de LLEIDA.COM


L'immoble consta consta de 16 places, guixetes, menjador, cuina, rentadora i dutxes-wc. El museu situat a la part inferior de l’edifici explica els diferents tipus de molins d’oli amb reproduccions a mida real, espai de la pedra seca i espai de l'Estimaocells. "Tot en un entorn rural i privilegiat com és la Vall del Maldanell amb el Monestir de Santa Maria de Vallbona", apunten des de Repoblem. L'alberg pot acollir a caminants i ciclistes de la Ruta del Cister, excursionistes, fotògrafs de fauna que visiten els 20 observatoris de fauna de la zona. 

S'ofereix un contracte de 5 anys de durada i el pressupost base de licitació consta d'un cànon mensual de 50€ (valor estimat del contracte 3000€, 600€ anuals per 5 anys). El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 16 de maig de 2021 i les persones interessades poden demanar més informació a través del correu ajuntament@vallbonadelesmonges.cat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta