10-03-2019
Actualitzat: 10-03-2019 14:46
  • Un punt i gràcies

El Tàrrega va haver de sobreposar-se a les adversitats per treure un punt davant de l’Igualada, després de dos lesions, una expulsió i un nefast arbitratge.

El partit, jugat a Agramunt per la clausura per encendre bengales del Municipal Joan Capdevila, va començar bé per als urgellencs, que dominaven la situació i arribaven amb perill. En el minut 11 van tenir l’ocasió més clara, en una rematada de cap de Clop que va sortir lleugerament desviada. Abans, Jofre havia estat objecte d’un penal que l’àrbitre va ignorar. El mateix Jofre ho va intentar de nou abans del quart d’hora, però va ser llavors quan van començar els contratemps.

Clop i posteriorment Salinas van haver de sortir lesionats i, en el minut 32, era expulsat Oliveros per respondre a l’agressió d’un contrari, que va quedar impune. Va ser al minut 43 quan, a la sortida d’un córner, el visitant Baraldés inaugurava el marcador.

Després del descans i malgrat la inferioritat numèrica, els blaugranes no van perdre la cara al partit i van buscar la porteria rival. Al 59, Jofre va aconseguir l’anhelat empat a la sortida d’un córner. Tanmateix, els de Berrocal no van tenir temps de celebrar-ho, perquè un minut després l’àrbitre va assenyalar un penal en contra seu, que Simón va transformar en l’1-2. A partir de llavors, el Tàrrega va treure totes les seues forces i, al 83, el porter Ribera va cometre penal sobre Jofre, suposant la seua expulsió. Joni, des dels onze metres, va establir l’empat final. Un resultat positiu per al Tàrrega per com es va desenvolupar el partit.