Un sòlid Mollerussa derrota el Martorell i es col·loca líder en solitari

ÁREA 11
12-10-2020
  • Un sòlid Mollerussa derrota el Martorell i es col·loca líder en solitari
  • Un sòlid Mollerussa derrota el Martorell i es col·loca líder en solitari

Inici immillorable del Mollerussa, que ha guanyat els dos partits que ha disputat i és líder en solitari. Després de derrotar l’Atlètic Lleida (3-1) en el debut, els de Josep Maria Turull han fet el mateix amb el Martorell (0-2). Els del Pla d’Urgell es van reposar del domini inicial dels locals i es van avançar gràcies a un penal molt protestat pels futbolistes del Martorell que va acabar transformant Solde en el 0-1.

La solidesa defensiva dels de Turull va permetre mantenir l’avantatge davant de la insistència d’un Martorell que xocava una vegada i una altra amb l’entramat defensiu del Mollerussa. Quan millor estaven els locals va arribar la sentència de Canadell. Solde, amb una bona jugada individual va regalar el gol a Òscar Canadell, que va certificar una victòria que podria haver estat més voluminosa si no hagués estat per les intervencions de Baquero, el porter local,

L’entrenador del Mollerussa es va mostrar orgullós de guanyar “en un dels camps més difícils”

L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va posar en relleu la victòria en “un dels camps més difícils de la categoria”. Va afegir que van guanyar un Martorell “perquè són molt intensos i juguen directe, la qual cosa els fa perillosos en els duels individuals. Amb el penal ens hem posat al davant en el marcador i hem sabut matar el partit amb una bona jugada”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta