Actualitat

Més notícies »

Un supermercat estrena nova botiga eficient a Lleida

REDACCIÓ
06-02-2018

El supermercat Mercadona ha reobert a la zona de Copa d’Or de Lleida un supermercat després d’una reforma integral per adaptar-lo al seu nou model de botiga eficient i una inversió d’1,6 milions d’euros. És el primer supermercat del nou model de botiga eficient a Lleida, amb el qual la companyia pretén optimitzar l’experiència de compra dels clients i, alhora, reduir fins al 40% el consum energètic, segons va informar la cadena de distribució valenciana en un comunicat.

Aquesta nova botiga eficient, que té una plantilla de 57 persones amb ocupació estable, presenta novetats a totes les seccions, com ara la instal·lació de lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, un nou punt d’acabat de la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasament, i una gòndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada. A més, té un disseny totalment renovat respecte al model de botiga anterior, amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d’accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Aposta també per espais amplis i diàfans, que faciliten l’entrada de llum natural, i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

En matèria mediambiental, s’han pres mesures que permeten reduir fins un 40% el consum energètic, amb la millora de l’aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i nous congeladors horitzontals més eficients. A més, segons l’empresa valenciana, per facilitar les tasques diàries dels treballadors, aquest nou supermercat inclou mesures per millorar l’ergonomia i eliminar sobreesforços, entre aquestes la instal·lació d’un nou moble de caixa desenvolupat en col·laboració amb l’Institut de Biomecànica de València.

El 2017 Mercadona ha reformat 126 supermercats a l’Estat amb una inversió de 180 milions d’euros i a Lleida té previst renovar aquest any l’establiment de Nou Forn.

Comparteix

També t'interessarà

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Enquesta