Una altra golejada al Lleida B

08-12-2014
  • Una altra golejada al Lleida B

El Lleida B va encaixar una dura derrota en la visita al Sant Ildefons (5-0). Els lleidatans van jugar el partit ajornat el 28 de setembre. Els de Gerard Albadalejo venien, fa set dies, d'encaixar una altra dura golejada al camp del Reddis i la història es va repetir a Cornellà.

El partit va començar bé per als blaus. Tenien la pilota i exercien un domini territorial del joc davant d'un Sant Ildefons que no mostrava símptomes de poder crear perill sobre la porteria de Cobo.

Però el partit es va començar a torçar a la mitja hora de joc. Un mal rebuig de la defensa visitant va acabar amb la pilota als peus de Canti, que va poder superar el porter Cobo, 1-0. Però aquest gol no va canviar gaire el decorat del partit i el Lleida va seguir amb el control de la pilota, encara que sense aconseguir tenir gaire profunditat. Amb el mínim avantatge del Sant Ildefons es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors el partit va ser un altre. A la primera acció del segon acte, va arribar un nou gol per als locals. Una jugada fruit d'un servei de banda va servir a Fernández per posar el 2-0. Aquest gol sí que va fer molt mal a la jove plantilla lleidatana, que a partir d'allà va abaixar una mica els braços.

Ja al minut 60, Becerra va marcar el gol del matí. Amb un fort xut des de més de 30 metres, que va entrar per l'escaire de la porteria defensada per Cobo, va posar el 3-0 al marcador i va esborrar qualsevol indici de remuntada. Mentrestant, al Lleida se li apareixien els fantasmes de la golejada encaixada fa tan sols set dies.

Els últims minuts van ser un cúmul de despropòsits i mala sort i els visitants van encaixar dos gols més, tots dos des del punt de penal. El primer va arribar després d'una relliscada del defensa, que va tocar la pilota amb la mà i que va transformar Muela. El 5-0 definitiu va ser un nou penal transformat per Alan al minut 83. Al final, nova golejada encaixada per un Lleida B que continua sense trobar l'equilibri en la categoria i passa de partits molt bons a encaixar dures golejades en camps, això sí, difícils.