Una app mostra el temps d'espera a Urgències

REDACCIÓ
15-12-2020
  • Una app mostra el temps d'espera a Urgències

La gerència territorial del departament de Salut a Lleida va posar ahir en funcionament una aplicació per a mòbils que ofereix informació d’interès per als usuaris dels hospitals Arnau de Vilanova, Santa Maria, el Pallars i els centres d’Atenció Primària de la província. L’aplicació, que es diu Salut/Lleida, és gratuïta i està disponible als dispositius amb els sistemes operatius Android i iOS, permet gestionar l’admissió de consultes als hospitals sense haver de fer-ho presencialment, conèixer el temps d’espera en els serveis d’Urgències dels hospitals i del Centre d’Urgències d’Atenció Primària de Prat de la Riba, així com saber en temps real l’estat d’una operació quirúrgica a un familiar.

A través d’un codi d’identificació, poden saber quan comença, com evoluciona i quan acaba l’operació amb notificacions que poden rebre al mòbil. També ofereix la ubicació de tots els centres sanitaris i dels seus diferents serveis amb un mapa interactiu, així com notícies i recomanacions.

Aquesta aplicació tenia com un dels principals objectius informar els pacients d’Urgències de l’Arnau. Salut va assenyalar que ha estat desenvolupada per les empreses Use It i Medronic. Va precisar en aquest sentit que es troba en la fase inicial i que s’anirà millorant partint de les necessitats dels usuaris, que ahir ja eren més de mig miler.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta