Una baralla entre usuaris del pavelló Agnès Gregori acaba amb mobiliari trencat i un detingut

ACN
Publicat: 
22-04-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • 28 persones sense sostre passen la primera nit al pavelló Agnès Gregori de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dilluns un home de 30 anys que es negava a abandonar el pavelló Agnès Gregori després de barallar-se amb un altre usuari de l'equipament, habilitat per la Paeria per acollir persones sense sostre durant l'emergència sanitària pel coronavirus. Arran de l'avís d'un responsable del servei, una patrulla va acudir cap a les 19 hores al pavelló davant la negativa d'un usuari a sortir del recinte, el qual ja s'havia barallat en altres ocasions. En adonar-se de la presència policial, va accedir a sortir al carrer. Al cap d'una estona, però, l'home va tornar a entrar al pavelló on va destrossar mobiliari, amb una actitud violenta i amenaçant, i va acabar fugint corrent en veure el vigilant de seguretat.
Poc després, l'home va ser localitzat per la Urbana a la plaça dels Jardins de les Magnòlies però va marxar corrent del lloc malgrat que va ser interceptat pels agents al carrer Bages.

Davant els fets, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili jurídic i de resistència i desobediència als agents. En l'escorcoll, els policies li van trobar un embolcall amb marihuana, motiu pel qual també va ser denunciat.

Comparteix

També t'interessarà