Una campanya per créixer

JOSÉ CARLOS MONGE
14-07-2018
  • Una campanya per créixer
  • Una campanya per créixer

“Volem créixer en tots els sentits, tenim molt marge per a això i volem anar tots junts cap amunt.” Així va explicar ahir el president del Força Lleida, Félix González, la nova campanya de captació d’abonats que té com a lema una única paraula, “Amunt!” i com a imatge impactant la d’un grup de formigues unint les forces per impulsar cap a dalt una pilota de bàsquet. El club manté el preu dels abonaments com a atractiu per atreure els aficionats i superar la xifra de 1.700 abonats de la temporada anterior.

Félix González va presentar la nova campanya a la sala de la Canonja de la Seu Vella juntament amb el gerent, Ramon Bordas i Montse Pociello, de la firma Cr3ativa, dissenyadora de la imatge de la campanya. “Hem volgut presentar la campanya a la Seu Vella com una manera de donar suport a la seua candidatura a ser Patrimoni de la Humanitat”, va dir el president. “La Seu Vella és un símbol de la ciutat i nosaltres, com a club, també volem ser-ho”, va afegir González.

Va admetre que “l’any passat va ser difícil i complicat en l’aspecte esportiu, en el social i en l’econòmic i ara volem unir forces entre tots per emprendre un nou camí cap a dalt. Amunt!, d’aquí el lema”, va afegir. Montse Pociello va destacar que la formiga representa la força de la unió, “treballen en equip i s’ajuden entre si. Volem aconseguir entre tots que el club vagi cap amunt”, va insistir.

González va incidir que els carnets tenen el mateix preu que l’any passat. “Només s’ha apujat lleugerament el carnet vip, però considerem que amb la nova sala té molt atractiu. Volem que la gent s’animi i vinguin al Barris. Si podem arribar a 2.000 estarà molt bé i si podem arribar a 2.500, molt millor”, va afegir. El president va destacar que “oferim un gran espectacle, amb molts complements durant els partits, que l’afició valora molt. I estem fent una gran plantilla perquè també cal guanyar”.

A banda dels preus econòmics, el club ofereix diversos descomptes i avantatges. “Els 100 primers abonats que ho desitgin, tindran preus especials per a la final de la Lliga Catalana d’ACB que es jugarà al Barris Nord el 8 i 9 de setembre”, va explicar. A més, cada abonat de la passada temporada que n’aporti un de nou serà obsequiat amb una samarreta del club. També rebran un talonari de vals i descomptes en diferents botigues i les persones discapacitades o que estiguin a l’atur, tindran un descompte del 25%. Els socis dels clubs o entitats amb les quals el Força Lleida té un conveni, com Down Lleida o Aspros, tindran un 10% i els nens continuaran entrant gratis, però necessitaran carnet propi.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next