REDACCIÓ
02-05-2019
Actualitzat: 02-05-2019 13:17
  • Una Copa Atlas d'alt nivell

La Copa Atlas Energia, la denominada Champions del futbol base a Lleida, va celebrar ahir la fase prèvia a les categories benjamina i alevina als camps de l’Atlètic Segre i l’AEM, respectivament. Quatre equips es van classificar per a la fase final del 15 de juny a la categoria alevina a Lleida, dos més a la fase de Tarragona, i sis conjunts a la categoria benjamina.

A la fase final del torneig se citaran clubs com Barça, Girona, Osca, València i Saragossa

En alevins es van classificar Manresa, Sabadell, Igualada i Sant Cugat. El Manresa va aconseguir la plaça després de disputar la lligueta de grups, al derrotar el Balaguer 5-2. El Sabadell va deixar fora un altre equip lleidatà, l’AEM, que va derrotar per la mínima (1-0). L’Igualada també es va classificar al vèncer el Natació Terrassa 2-0. I el Sant Cugat ho va fer al guanyar el Santo Domingo 2-0.

En benjamins es van classificar el Cambrils, al vèncer el Terrassa (0-2); el Sabadell, que va derrotar l’Amistat (3-2); un altre equip del Terrassa que va superar un altre conjunt de l’Amistat (4-1); el Santes Creus, que es va imposar als penals al Manresa, igual que la Floresta al Calafell, i un altre equip del Manresa que va golejar el Calafell (5-0). A la fase de Tarragona es van classificar Nàstic i Reus.