Una desena de tallers tanquen la Fira de l’Estany d’Ivars

REDACCIÓ
08-04-2019
  • Una desena de tallers tanquen la Fira de l’Estany d’Ivars

Els tallers van ser ahir els protagonistes de l’onzena edició de la Fira de l’Estany d’Ivars a Ivars d’Urgell. La jornada es va iniciar amb una exposició de tractors antics a càrrec dels Amics dels Tractors Antics de Ponent i d’un taller d’estampació artística en teixit de la mà d’Olga Cortadelles i els germans Schmitz Coll.

Els Agents Rurals també van dur a terme l’alliberament d’aus, que va comptar amb la participació dels més petits del certamen. Al migdia el torn va ser per a una degustació de pernil i el tradicional vermut popular amb una actuació musical.

A la tarda, el recinte firal es va obrir per acollir una mostra taller d’aus rapinyaires a càrrec de Lluís Culleré. El va seguir un taller d’art floral a càrrec d’Irene Balsells i un showcooking del cuiner local Sergi Aritzeta Solé. D’altra banda, les activitats i els tallers van finalitzar amb un taller de sabó artesà de Josep Pedrós, del col·legi La Noguera de Balaguer.

Paral·lelament, a l’estany es va celebrar la festa major amb una plantada d’arbres, un esmorzar popular i una jornada de porta obertes al centre de la Cal Sinén.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?