Una empresa de Lleida representarà l’Espanyol

X.M.R.
11-10-2017
  • Una empresa de Lleida representarà l’Espanyol

L’empresa lleidatana LSA (Learning Soccer Academy) ha firmat un conveni de col·laboració amb el RCD Espanyol per poder representar el club barceloní al Regne Unit. Mitjançant aquest acord, LSA, un dels socis de la qual és el lleidatà i exjugador blanc-i-blau Fede Bessone, podrà portar a terme diverses activitats de formació de futbolistes, com per exemple organitzar campus i obrir una escola en terres britàniques. Un altre dels punts importants de l’acord és la formació que podran rebre els tècnics d’LSA per part dels entrenadors i directors metodològics del futbol base de l’Espanyol.

D’altra banda, Learning Soccer Academy ha organitzat per al dia 23 d’aquest mes una conferència al col·legi Terraferma a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí per a les famílies del club de futbol del mateix nom que el centre escolar, que la mateixa empresa gestiona i que ja compta amb uns setanta jugadors.

Pep Marí exerceix de cap del departament de Psicologia de l’Esport del Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). És llicenciat en Psicologia i màster en Psicologia de l’Esport per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Quins plans tens per aquestes vacances d'estiu?