⏯️ Una empresa lleidatana aposta per l'ús de la intel·ligència artificial al sector 'horeca'

REDACCIÓ
24-03-2021
  • Una empresa lleidatana aposta per l'ús de la intel·ligència artificial per reduir el temps d'espera en els establiments
  • ⏯️ Una empresa lleidatana aposta per l'ús de la intel·ligència artificial al sector 'horeca'

L'empresa Masqueit, instal·lada en el Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (CEEILleida), presenta aquests dies a la Institución Ferial de Madrid (Ifema) una nova solució per al sector Horeca (hotels, restaurants i cafeteries) en la qual mitjançant l'ús de la tecnologia d'Intel·ligència Artificial de l’empresa xinesa Dahua, permet monitoritzar el temps de servei o d'espera en els establiments. A més, permet generar accions automatitzades de negoci per donar una resposta ràpida i millorar la rendibilitat dels negocis.

El director de Masqueit, Dídac Merino, ha explicat que “en els restaurants on s'ha aplicat la solució s'ha obtingut un creixement d'un 15% en el compliment de temps i objectius a l’hora de servir a la clientela, i un descens d'un 10% en els temps de servei. Per tant, aporta una millora en la rendibilitat del negoci i una millor experiència per als clients finals”.

Aquest sistema ja està implantat en establiments de la cadena de restauració a nivell europeu Amrest, que opera amb marques com La Tagliatella, Kentucky Fried Chicken, Bacoa, Starburcks o Burguer king, en restaurants de Barcelona i Madrid, amb molt bons resultats pel que fa a la reducció del temps d’espera de la clientela.

L'ús d'Intel·ligència Artificial de Dahua és clau per poder identificar les persones de forma visual i poder aplicar un comptador de temps en la zona designada per al recompte. A més, un altre factor diferencial és l'ús de les lents d'ull de peix, que permeten una major visió de la sala i minimitza els costos de desplegament.

Ifema celebra fins dimecres el saló Hospitality 4.0 Congress la primera fira que se celebra de forma presencial des de la pandèmia de la Covid-19, amb més de 400 worldclass experts, 320 sessions, 155 hores de conferència en 8 escenaris. Està considerat el major laboratori internacional de tendències i nous conceptes de negoci per poder adquirir les competències, habilitats i visió estratègica per impulsar un negoci a una nova dimensió.

Masqueit comercialitza una gran varietat d’eines de tecnologia intel·ligent per digitalitzar els accessos de les instal·lacions. Ofereixen tots els recursos necessaris per a la implementació de les últimes tecnologies en control d’accessos i centren els serveis en controls de accessos, control de temperatura, gestió de cues i controls d’aforament.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta