Una empresa torronera de Lleida és guardonada amb el premi Pime 2019

REDACCIÓ
01-07-2020
  • Una empresa torronera de Lleida és guardonada amb el premi Pime 2019

 L’empresa torronera Torrons Vicens, d’Agramunt, va ser distingida amb el premi Pime 2019 de Lleida, que atorga la Cambra de Comerç de Lleida i el Banc Santander, amb la col·laboració del Grup Segre.

L’empresa extremenya Señorío de Montanera, dedicada a la producció de pernils ibèrics i embotits purs de gla de la Denominació d’Origen de la Dehesa d’Extremadura, ha rebut el Premi Nacional Pime de l’Any 2019, organitzat pel Banc Santander i la Cambra de Comerç d’Espanya. L’acte d’entrega va comptar amb la presència de la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; el conseller delegat de Santander España, Rami Aboukhair; i el president de la Cambra d’Espanya, José Luis Bonet.

A la cerimònia es va fer entrega dels accèssits nacionals a la Internacionalització, que va recaure en l’empresa IDE Electric, de Saragossa; Digitalització i Innovació, en l’empresa toledana Zennio Avance y Tecnología; Formació i Ocupació, que va anar a parar la càntabra Joselín Sobaos y Quesadas i, finalment, l’accèssit a l’Empresa Responsable per a la valenciana División de Inversiones Agrícolas y Ganaderas, del Grupo Sanchiz.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta