Una empresa urgellenca comercialitza bosses de mà de pell reciclada en 1.300 punts als EUA

ACN
Publicat: 
20-06-2022
Actualitzat: 20-06-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Una empresa urgellenca comercialitza bosses de mà de pell reciclada en 1.300 punts als EUA
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

L'empresa Soruka, amb seu a Verdú (Urgell), ha entrat al mercat nord-americà amb la comercialització de bosses de mà fabricades amb pell reciclada en 1.300 punts de venda dels EUA, repartits per 50 estats, després d'arribar a un acord amb 100 representants de la marca a l'Amèrica del Nord. En el darrer anys, Soruka, que també produeix carteres i accessoris artesanals a partir d'estoc de pell sobrant, ha venut unes 60.000 unitats al país nord-americà. Per entrar al mercat dels Estats Units, Soruka ha rebut el suport d'ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball- per mitjà de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Miami.

Actualment, l'empresa compta amb una única botiga física a Barcelona i exporta els seus productes a través de distribuïdors en el canal B2B (business to business) i ara ha començat a enfocar les vendes al canal B2C després de la bona acollida al mercat nord-americà. En els darrers anys, Soruka ha arribat a acords amb distribuïdors per vendre a bona part del mercat europeu, especialment al Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, els Països Baixos, Àustria i Dinamarca.

"L'entrada als Estats Units ha estat un gran pas, el seu mercat té un potencial infinit i ara mateix és el més important on estem treballant, per davant de la Unió Europea", segons la responsable de comunicació de la companyia, Cristina Bosch.

Comparteix

També t'interessarà