⏯️ Una jove acusa d'abús a un exprofessor seu de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
15-04-2024
Actualitzat: 15-04-2024 16:55
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ Una jove acusa d'abús a un exprofessor seu de Lleida
    Peu de foto: 
    Ignasi Gómez

Avui, una jove ha comparegut davant del jutjat penal 2 de Lleida per relatar que, quan tenia 17 anys, un exprofessor de l'institut va abusar d'ella. Els fets es remunten al 14 d'agost de 2020, quan la denunciant va visitar el pis de l'acusat per recollir uns llibres. Durant la visita, l'home li va oferir un massatge, durant el qual, segons la noia, va aixecar-li la camiseta sense permís i va tocar-li els pits. L'acusat ha reconegut el massatge però ha negat els abusos. Tant la fiscalia com l'advocat de la Generalitat sol·liciten 2 anys de presó, inhabilitació per exercir amb menors, 5 anys de llibertat vigilada i una indemnització de 3.000 euros per a l'home.

La jove ha explicat que, quan estudiava a l'institut Màrius Torres de Lleida, mantenia converses amb el professor, desenvolupant una certa confiança. Després d'abandonar el centre, es van trobar casualment al carrer, i van quedar per intercanviar uns llibres i prendre alguna cosa. Aquesta trobada va culminar amb la visita al pis de l'acusat.

Durant la visita, la noia va sentir malestar a l'esquena, i l'acusat li va oferir un massatge amb oli. Segons la jove, durant el massatge, l'home li va aixecar la camiseta sense permís i va tocar-li els pits. Després de sentir-se atemorida, va trobar una excusa per marxar, i va sol·licitar ajuda a la seva parella per escapar de la situació.

En la seva defensa, l'acusat ha afirmat que el massatge era terapèutic, i que no va abusar de la noia. Ha explicat que li va enviar un missatge per assegurar-se que es trobava bé després de la trobada, negant qualsevol acte inapropiat.

La fiscalia ha sostenit la versió de la noia, demanant una sentència de 2 anys de presó, inhabilitació i llibertat vigilada, mentre que la defensa ha rebutjat les acusacions, demanant l'absolució de l'acusat.

Comparteix

També t'interessarà