Una veïna de Bellaguarda, rep la medalla centenària

REDACCIÓ
Publicat: 
13-08-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Una veïna de Bellaguarda, rep la medalla centenària
    Peu de foto: 
    Generalitat de Catalunya

El director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Lleida, Joan Segura, ha lliurat una medalla centenària a Teresa Sentís Pujol, veïna de Bellaguarda (Garrigues). A l’acte també ha assistit l’alcalde de la localitat, Olegari Alberich i el President del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó.

A la Teresa sempre li ha agradat cosir. Primer donava classes de costura al poble. Després, un cop casada amb l’Adelino, es va traslladar a Barcelona i va treballar com a modista per a dues cases particulars, on confeccionava tota la roba de la llar i la roba de vestir de les famílies. 

En jubilar-se, la Teresa i el seu home van tornar a Bellaguarda. Anys més tard, quan va enviudar, la Teresa va anar a viure amb el nebot Jaume i la seva dona, la Roser. 

A la Teresa li agrada passejar i mirar partits de futbol, sobretot del Barça. Hi és molt aficionada. De fet, quan vivia a Barcelona ella i el seu home anaven sovint a veure els partits al camp. 

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Drets Socials. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Comparteix

També t'interessarà