Una victòria amb el cor

JOSÉ CARLOS MONGE
13-01-2020
  • Una victòria amb el cor
  • Una victòria amb el cor
  • Una victòria amb el cor

Albert Folguera es va mostrar molt satisfet per una victòria tan important, encara que va admetre que temia que l’equip s’enfonsés amb el 0-2. “Aquesta victòria ha de servir-nos per entrar en una zona tranquil·la”, va explicar l’entrenador del Llista. “Ens ha de donar la tranquil·litat que necessitem per afrontar partits en qualsevol pista amb opcions fins al final, com ja vam fer amb el Liceo o el Reus. Ens falta creure’ns que podem fer alguna cosa més, però necessitem tranquil·litat.”

Del partit va dir que “sempre hi ha pressió, però aquí n’hi havia una mica més perquè la victòria suposa deixar el Vic lluny, sumar tres punts més”, va valorar. Va afegir que “és normal que hàgim patit, perquè s’han avançat amb un gol que sabíem que solen fer, una badada en una falta ha suposat el 0-2, i llavors sí que he patit perquè ens hem posat nerviosos i he temut que l’equip es pogués descompondre, perquè hem volgut remuntar ràpid, han arribat les presses, però ho hem sabut reconduir”.

Folguera va felicitar l’equip pel treball i per la capacitat de reacció. “Després de l’1-2, que és un dels millors gols de la jornada, hi ha hagut tres o quatre minuts en els quals hem estat molt vius, hem remuntat amb el 3-2 i a partir d’aquí ho hem gestionat molt bé. Hem de continuar creixent i sent agressius com a la segona part”, va afegir.

També va parlar del Barcelos, rival dissabte. “És un equipàs però tinc ganes de donar-los un ensurt”, va concloure.

El Lleida Llista semblava tenir-ho tot perdut quan, a falta d’un quart d’hora per al final del partit, perdia per 0-2 davant del Vic, un rival directe en la lluita per la permanència. Però l’equip d’Albert Folguera va demostrar tenir un cor immens, que va ser capaç d’empènyer-lo cap a una victòria que li era imprescindible, remuntant el marcador advers en tres minuts (3-2) i sentenciant amb el 4-2 a falta d’escassament un minut.

El Llista va firmar ahir la sisena victòria de la temporada, la tercera consecutiva a l’Onze de Setembre, davant d’un Vic que ara distancia a 9 punts a la classificació i a què també guanya l’average, com ja va fer en l’últim partit del 2019 amb el Voltregà. El triomf allunya els lleidatans de la zona de perill i li aporta una tranquil·litat que li serà de gran ajuda en els pròxims compromisos.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?