Uns 2.200 universitaris estrenen el curs a la UdL

REDACCIÓ
13-09-2019
  • Uns 2.200 universitaris estrenen el curs a la UdL

Uns 2.200 estudiants de primer van iniciar ahir el curs a la Universitat de Lleida (UdL), segons el vicerector d’Ordenació Acadèmica, Paco García. El 56% són dones i el 44 per cent, homes. Així mateix, el 53 per cent són de les comarques de Ponent i el 47%, de fora de la província.

La UdL va programar per a ahir sessions d’acollida en les quals van explicar als nous alumnes els serveis de què disposen, com la unitat d’Informació i Orientació, el servei de Biblioteca i Documentació, l’Institut de Llengües, el programa de tutories i el campus virtual. En alguns casos, es van presentar també els consells d’estudiants dels centres. Així mateix, a la facultat d’Infermeria i Fisioteràpia estava previst la realització de tallers.

La jornada es va desenvolupar simultàniament a tots els campus de la UdL, inclòs el d’Igualada, on es van programar visites al Centre de Simulació 4DHealth. A la facultat de Lletres hi havia anunciada una conferència del filòsof i president de la Fundació Tàpies, Xavier Antich. Així mateix, els trenta-vuit estudiants de les universitats xineses de Tianjin, Binhai i Changzhou inscrits a Diploma d’Estudis Hispànics van començar directament les classes i, per la seua banda, les Aules d’Extensió Universitària, amb 1.100 matriculats, començaran el 2 d’octubre.

La inauguració oficial del curs de la Universitat de Lleida serà el pròxim dia 24. L’enginyer sènior de l’Agència Espacial Europa Manuel Martín Neira pronunciarà la conferència La Lluna, el primer pas de l’home en la colonització de l’espai.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?