Uns 250 ciclistes a la Terra d’Oliveres

X.M.R.
26-07-2019
  • Uns 250 ciclistes a la Terra d’Oliveres

La Marxa BTT Terra d’Oliveres, que aquest any compleix la desena edició, tindrà lloc el 8 de setembre, diumenge, i espera la participació d’uns 250 ciclistes i uns 80 voluntaris entre els tres recorreguts. Hi ha tres distàncies: la més llarga de 50 km i 1.000 metres de desnivell acumulat, la mitjana de 35 km i 700 metres de desnivell, i la més curta, de 20 km i 250 metres de desnivell.

La marxa tindrà, a més, un vessant solidari, ja que s’ha sumat aquest any al projecte Identitat esculpida de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). En aquest sentit, en la setmana prèvia a la marxa hi haurà una xarrada a càrrec de responsables del projecte. I per contribuir a la causa es disposarà d’una urna el dia de la prova en què es podran fer aportacions econòmiques voluntàries.

La prova col·labora amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb donacions voluntàries

La prova té com a atractiu afegit la VIII Fira de la BTT, l’espai de la qual s’ubicarà al Camp d’Esports Ramon Bellmunt, on també estaran situades la sortida i l’arribada. Les inscripcions costen 20 euros fins al 25 d’agost i 25 a partir de l’esmentada data. La prova l’organitza el CC Arbeca, amb el suport de l’ajuntament, el consell esportiu de les Garrigues i la Diputació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next