Uns 300 atletes a la Cursa Sant Miquel

REDACCIÓ
25-09-2019
  • Uns 300 atletes a la Cursa Sant Miquel

La VII Cursa de Sant Miquel, que discorre entre els barris de la Bordeta i Magraners, tornarà a comptar aquest diumenge amb uns 300 corredors, que és la xifra en la qual s’ha establert la participació en els últims anys i amb la qual els organitzadors, el col·lectiu Bordeta.net, consideren que es garanteix un bon servei a tots els participants.

La prova, que va nàixer el 2013 amb un sol recorregut de 10 km, compta des de fa uns anys amb un altre de més curt de 5 km, per la qual cosa els 300 participants podran optar per una de les dos propostes.

La particularitat d’aquesta prova és el Premi de la Magrana al més ràpid a la pujada a Magraners

Els corredors sortiran a les 10.00 des del Centre Cívic de la Bordeta i continuaran fins al camp de futbol municipal del barri, passant pel costat de la botiga Decathlon, l’avinguda de les Garrigues, carrer Palauet i carrer Almeria fins a arribar a Magraners des d’on els participants tornaran al Centre Cívic de la Bordeta.

Una de les particularitats d’aquesta prova és que, des de la segona edició en la qual va començar a col·laborar l’Associació de Veïns de Magraners, aquesta entitat organitza el Premi de la Magrana. Aquest consisteix a cronometrar el tram de la pujada que uneix els dos barris i que va des del cementiri fins a la plaça de la Magrana, d’aproximadament 1,2 km, i es premia el corredor més ràpid.

Alfredo Piñol, president del col·lectiu Bordeta.net, va dir en aquest sentit que sense l’ajuda de l’AV de Magraners aquesta prova no seria possible. Convé recordar que aquesta carrera va nàixer per cobrir un buit esportiu a les Festes de la Tardor, una cosa que no passa a la festa major de maig, i se celebra o bé el dia de Sant Miquel, el 29 de setembre o el 30. L’única excepció va ser el 2017, quan s’havia de disputar el diumenge 1 d’octubre, però al convocar-se el referèndum pel dret a decidir, es va haver d’ajornar al 15 d’octubre.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta