Uns 7 equips de futbol de la categoria Debutants participen en un torneig al Campus Terraferma

REDACCIÓ
Publicat: 
26-10-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Uns 7 equips de futbol de la categoria Debutants participen en un torneig al Campus Terraferma
    Peu de foto: 
    Institució Lleida

Uns 7 equips de futbol lleidatans de la categoria Debutants van participar, el diumenge 23 d’octubre, en un torneig organitzat a petició dels clubs participants per poder competir. L’esdeveniment esportiu va tenir lloc a les instal·lacions esportives del campus Terraferma de la Institució Lleida, i va transcórrer en un ambient familiar en el que tothom va gaudir veient jugar als més petits de casa.

La trobada va comptar amb la participació activa de la Institució Lleida, que va muntar una jornada ludicoesportiva dirigida a les famílies de Lleida i rodalies. A més de la competició esportiva, els esportistes, familiars i amics van poder gaudir amb inflables, un taller de pintura facial, servei bar a càrrec de la cervesa artesana La Balaguerina i un sorteig de material esportiu. Segons Núria López, directora de la Institució Lleida, “l’esport i els valors associats a uns hàbits de vida saludables formen part del compromís educatiu de l’escola, no només amb els nostres alumnes, sinó també amb el teixit sociofamiliar de la província”. En aquest sentit, està previst que el curs vinent es repeteixi aquesta jornada al camp de futbol del campus Terraferma.

Els equips que van participar en la competició amb la categoria Debutant, una categoria que comprèn nens i nenes nascuts els anys 2017 i 2018, és a dir, de 4 i 5 anys, són la UE Bordeta, l’EF Baix Segrià, el CFJ Mollerussa, el CF Balaguer, un combinat de jugadors de la Institució Lleida i l’Atlètic Segre, amb dos equips. La Trobada de Debutants és una competició totalment diferent a les habitual, ja que es basa en el model de joc de Futbol-5, amb les dimensions del camp molt més reduïdes. A més a més, es munten unes porteries especials, que són inflables, i així es redueix el risc que els jugadors es facin mal mentre donen les seves primeres passes en el món del futbol.

Comparteix

També t'interessarà