Urbana i Mossos investiguen la crema de contenidors a Pardinyes

A.G.B.
12-10-2020
  • Urbana i Mossos investiguen la crema de contenidors a Pardinyes

La Guàrdia Urbana ha obert diligències d’investigació per intentar identificar l’autor o autors que dissabte a la nit van calar foc de manera gairebé simultània en dos illes de contenidors al barri de Pardinyes (vegeu SEGRE d’ahir). La Policia Local enviarà la diligències als Mossos d’Esquadra, que són els encarregats d’investigar aquest tipus de delictes.

Els Bombers de la Generalitat van rebre a les 23.34 hores avisos de sengles incendis a la intersecció entre els carrers Pere de Cavasèquia i Jeroni Pujades i Enginyer Cellers amb Sant Pere Claver. Els Bombers hi van acudir amb quatre dotacions. Les flames no només van calcinar els contenidors, un dels quals de roba utilitzada, sinó que també van causar danys en tres vehicles, les façanes de diversos immobles i un cablatge elèctric. Molts veïns van sortir al carrer per prevenció. La Guàrdia Urbana també va ajudar a sufocar el foc amb els seus extintors.

El piròman seria un jove que anava amb dessuadora negra i caputxa, segons van veure veïns i policies

El foc hauria estat provocat per un jove que anava amb una dessuadora amb caputxa, segons van apuntar diversos testimonis, i que fins i tot van poder veure els primers urbans que van arribar al lloc. Tanmateix, el piròman, que es desconeix si va actuar sol, va aconseguir fugir perquè els agents van prioritzar l’extinció de l’incendi. Així, està previst que es visioni l’enregistrament de les càmeres de seguretat de la zona.

L’any passat hi va haver un notable increment dels incendis de contenidor, amb 210 casos, cosa que va representar un perjudici econòmic de més de 120.000 euros, segons va informar la Paeria a la Junta Local de Seguretat del mes de març passat. Així mateix, van identificar un total de tretze piròmans, dels quals set van ser sorpresos in fraganti.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?