Utxesa torna a firmar un ple

02-03-2020
Actualitzat: 02-03-2020 10:06
  • Utxesa torna a firmar un ple

La sisena edició de la Volta al Pantà d’Utxesa va reunir ahir 650 atletes entre totes les categories, que van incloure una prova amb cotxets de nadó i una carrera de deu metres de quatre grapes per als més petits. La cita de deu quilòmetres, una de les puntuables per a la Lliga Ponent, va tenir com a dominador Jordi Trepat (Taxi Linyola Runners Team), que es va imposar amb un temps de 34:21. En segona posició, a 51 segons, va entrar Antoni Carulla (Runners Balaguer), i Arnau Donés (Xafatolls) va completar el podi. En categoria femenina, la vencedora va ser Eva Ledesma (Tri 4.40), amb un crono de 38:48. Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu) va acabar segona a 1:15, i la tercera posició va ser per a Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners). A la prova de 6,5 km, el més ràpid en categoria masculina va ser Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners), amb un temps de 22:51, seguit de Javier Mora (Mandril Team) i Iván Sans (Lleida UA). En categoria femenina, la vencedora va ser Luz Moreno (Clos Pons Thai Runners), amb un crono de 27:14, que va superar Antonia Argilés, també del Clos Pons, i Laura Pallejà, de l’Esports Truga. La prova amb cotxets de bebè també va ser cronometrada i els més ràpids van ser Iván Etna Queralt (Rocko Almenar), amb 26:12, i Raki Garsaball (Clos Pons Thai Runners), que va completar el recorregut en un temps de 34:47.