Valeriano Torres, nou conseller delegat del Grup Hospitalari HLA

REDACCIÓ
Publicat: 
27-05-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Valeriano Torres, nou conseller delegat del Grup Hospitalari HLA
    Peu de foto: 
    Valeriano Torres (Grup HLA)

El Grup HLA ha nomenat a Valeriano Torres com a nou conseller delegat. Torres era fins ara director Territorial Sud, Nord-est i Nord-oest de ASISA i compta amb una dilatada trajectòria tant en l'àmbit de l'assegurança de salut com en la gestió hospitalària.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Granada, Valeriano Torres ha estat gerent dels hospitals Parc Sant Antoni (Màlaga) i La nostra Senyora de la Salut (Granada) i del grup hospitalari en el qual s'integraven tots dos centres a Andalusia. A més, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en asseguradores especialitzades en el ram de salut a Espanya i a l'Argentina.

Al capdavant del Grup HLA, Valeriano Torres continuarà impulsant la consolidació del grup hospitalari i la integració dels seus 17 centres, entre els quals es troba la Clínica HLA Perpetu Socors. El Grup HLA, un element diferencial del Grup ASISA que permet garantir als assegurats i pacients la màxima qualitat assistencial, desenvolupa des de fa anys un ambiciós pla d'inversions per a la remodelació i modernització de les seves instal·lacions, la incorporació de tecnologia d'última generació i la configuració d'equips mèdics d'alt nivell.

Comparteix

També t'interessarà