Veïns del Centre Històric demanen més celeritat en la demolició de 4 edificis

SEGREcom
20-08-2014
  • Veïns del Centre Històric demanen més celeritat en la demolició de 4 edificis

Veïns del Centre Històric consideren que la demolició de quatre edificis dels carrers Governador Montcada i Canonge González s'està prolongant massa. Diversos residents en aquesta zona van afirmar a Lleida Televisió que les tanques i xarxes protectores van ser instal·lades fa dos mesos i van afegir que des d'aleshores la demolició amb prou feines ha avançat. Per aquesta raó, van reclamar a la Paeria més celeritat en els treballs i que el terreny que quedi alliberat després de la demolició sigui convertit en un aparcament o que se li donin altres usos ciutadans.

Així mateix, van indicar que les tanques que envolten els edificis dificultaven la circulació de vehicles, de forma que ells mateixos han hagut de moure-les per poder passar millor.

El consistori en va declarar en ruïna imminent els immobles 7 i 9 de Canonge González i va decidir demolir també els adjacents (3 i 5 de Governador Montcada) a causa del precari estat. Havien estat okupats i ara són de propietat bancària i Paeria els demoleix subsidiàriament.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta