Vendes i molt públic en el Mercat del Vehicle d’Ocasió

SEGRE TÀRREGA
19-05-2019
  • Vendes i molt públic en el Mercat del Vehicle d’Ocasió
  • Vendes i molt públic en el Mercat del Vehicle d’Ocasió

El Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega, que aquest cap de setmana celebra el seu setè edició, va rebre una bona afluència de públic en les seues dos primeres jornades, que ja van registrar vendes. Els expositors van destacar que els primers visitants eren compradors potencials, és a dir, persones interessades en adquirir un vehicle. L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, i l’edil de Promoció Econòmica, Carles Pascual, van visitar ahir el certamen amb altres regidors.

Pasqual va destacar que en pocs anys la iniciativa s’ha consolidat i “s’ha convertit en un referent i en una cita intercomarcal que destaca per la qualitat dels cotxes exposats”. Per la seua part, Perelló va posar de relleu “la col·laboració entre l’ajuntament i el sector privat de l’automoció per generar negoci i portar visitants a la ciutat”. El Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega mostra més de 350 models de quilòmetre 0, gerència o seminous amb una àmplia gamma de preus, van dels 2.300 als 76.500 euros. El recinte ocupa més de 4.000 metres quadrats de la zona esportiva i reuneix una quinzena d’expositors de Tàrrega, Lleida, Balaguer, Artesa de Segre i Les Borges Blanques. Entre tots els compradors en el certamen s’esquivarà un premi de 2.000 euros. El Mercat del Vehicle d’Ocasió encara pot visitar-se durant tot el dia d’avui diumenge.

?

tàrrega

El Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega, que aquest cap de setmana celebra la setana edició, va rebre una bona afluència de públic en les dos primeres jornades, que ja van registrar vendes. Els expositors van destacar que els primers visitants eren compradors potencials, és a dir, persones interessades a adquirir un vehicle. L’alcaldessa, Rosa Maria Perelló, i l’edil de Promoció Econòmica, Carles Pascual, van visitar ahir el certamen amb altres regidors.

Pascual va destacar que en pocs anys la iniciativa s’ha consolidat i “s’ha convertit en un referent i en una cita intercomarcal que destaca per la qualitat dels cotxes exposats”. Per la seua part, Perelló va posar de relleu “la col·laboració entre l’ajuntament i el sector privat de l’automoció per generar negoci i portar visitants a la ciutat”.

El Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega mostra més de 350 models de quilòmetre 0, gerència o seminous amb una àmplia gamma de preus, van dels 2.300 als 76.500 euros. El recinte ocupa més de 4.000 metres quadrats de la zona esportiva i reuneix una quinzena d’expositors de Tàrrega, Lleida, Balaguer, Artesa de Segre i les Borges Blanques. Entre tots els compradors en el certamen se sortejarà un premi de 2.000 euros. El Mercat del Vehicle d’Ocasió encara pot visitar-se durant tot el dia d’avui diumenge.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Quina opinió et mereix el transport públic a Lleida?