On veure els partits del Mundial de Qatar en tele, mòbil o en línia

REDACCIÓ
Publicat: 
03-11-2022
Actualitzat: 17-11-2022 14:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • On veure els partits del Mundial de Qatar en tele, mòbil o en línia
  Peu de foto: 
  Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Comença el compte enrere per al Mundial del Futbol: si ets aficionat i no et vols perdre ni un partit, et comptem quines són les teves opcions i el que et costarà gaudir de tot el futbol de Qatar 22.

El Mundial de futbol 2022 es disputarà a Qatar, del 20 de novembre al 18 de desembre. Són unes dates insòlites per a aquesta mena de competició, planejades per a evitar la calor extrema d'aquesta zona.

Ja al novembre, comença el compte enrere per al Mundial de Qatar 2022: són molts els aficionats que somien amb poder gaudir d'aquesta festa de l'esport. Si el teu ets un d'ells, et comptem on podràs veure els partits del Mundial, tant en la tele com en línia.

Recorda que la diferència horària d'Espanya amb Qatar és de només dues hores (són dues hores més allí, amb el que no serà difícil seguir els partits) ... la qüestió és on els veuràs?

Veure el Mundial de Qatar en la tele

Els drets dels partits del Mundial de Qatar els ha comprat Movistar Plus+, si bé és RTVE qui té els drets per a retransmetre els partits de la selecció espanyola.

20 partits gratis per a tots

Per això, tots els partits de la selecció espanyola es podran veure gratis en Televisió Espanyola que també retransmetrà gratuïtament el partit inaugural, un partit de cadascun dels 8 grups, quatre de vuitens, 2 de quarts, els dos de les semifinals i la final del Mundial. En total, podrem veure de manera gratuïta 20 partits del mundial en RTVE, encara no sabem si serà en La 1 o pel canal Teledeporte.

Apunta els primers partits d'Espanya a Qatar 2022:

 • Jornada 1: Espanya-Costa Rica, dia 23 de Novembre a les 17.00, hora espanyola.
 • Jornada 2: Espanya-Alemanya, dia 27 de Novembre a les 20.00, hora espanyola.
 • Jornada 3: el Japó-Espanya, dia 1 de Desembre a les 20.00, hora espanyola.

Tot el Mundial? És de pagament

No obstant això, si vols veure tots els partits d'aquest mundial hauràs de pagar. De moment hi ha dues opcions: Movistar Plus + i la nova app llançada per Mediapro anomenada Gol Mundial. Tant Movistar Plus+ com Gol Mundial emetran tots els partits del mundial: 64 trobades en total.

En Movistar Plus + s'emetran a través d'un nou canal d'emissió de 24 hores creat per Mediapro, Gol Mundial, que estarà dedicat en exclusiva al torneig i que estarà disponible, sense cost extra, per a clients de Movistar que tinguin contractat el paquet La Lliga (pots contractar-lo per 30 € al mes) o Tot el futbol (per 43 € al mes).

Si optes per Gol Mundial a través de Mediapro hauràs de descarrega't la nova app i subscriure't a ella previ pagament de 19,99 € per a poder veure tots els partits. A més, hi haurà emissions de contingut especialitzat en el mundial durant les 24 hores.

Veure el mundial de Qatar en el mòbil i en línia

Si prefereixes veure els partits del des del teu mòbil o en línia, les opcions són les mateixes: TVE, Gol Mundial i MovistarPlus+.

1. Per a veure els partits gratuïts d'RTVE, podràs utilitzar el seu web Rtve.es/play i la seva app mòbil oficial RTVE Play

 • Tens Android? Pots descarrega-ho en Google Play
 • Tens iPhone? Descarrega-ho per a iOS en l'App Store.

2. Si prefereixes Gol Mundial hauràs de descarregar-te l'app, que estarà disponible per a televisors Samsung, LG i Chromecast. També pot usar-se en ordinadors (tant Windows com MacOS), per a mòbil i Tauleta, i en Set top Box d'Android TV.
3. Movistar+ , per part seva, retransmetrà en el canal especial Gol Mundial, que es podrà veure en Movistarplus.es i des del mòbil amb l'app Movistar+,

 • Tens Android? Pots descarregar-lo en Google Play
 • Tens iPhone? Descarrega-ho per a iOS en l'App Store.
Comparteix

També t'interessarà