Victòria agònica del Pardinyes femení

15-04-2019
Actualitzat: 15-04-2019 11:49
  • Victòria agònica del Pardinyes femení

El Pardinyes va superar ahir per la mínima (0-1) un Sant Gabriel que va posar en molts conflictes la defensa lleidatana durant els últims minuts de l’encontre. Les de Vidal Agné es van avançar al minut 80 després d’una segona meitat amb moltes ocasions. Amb aquesta victòria, les lleidatanes trenquen una ratxa de cinc jornades sense guanyar –la setmana passada van empatar i van perdre els quatre partits anteriors– i recuperen la vuitena posició a la classificació.

El Pardinyes aviat es va apropiar la pilota. Malgrat això, les ocasions no acabaven d’arribar. L’oportunitat més clara la va tenir Alexandra Taberner, encara que no va estar prou encertada. Anteriorment, les locals havien obligat la portera Montse Carles a lluir-se en l’ocasió més clara de la primera meitat.

Després del pas per vestidors el duel es va obrir gràcies que el Sant Gabriel va començar a pressionar més amunt. Això, tanmateix, va obrir espais que el Pardinyes va aprofitar per atansar-se a la porteria local. Al minut 60 de joc, Taberner va estavellar una pilota al pal, en l’ocasió més clara fins llavors del partit. Més tard, era Rosi Sabaté la que encenia les alarmes al Sant Gabriel. També les barcelonines van tenir ocasions, la més clara va ser un xut que va colpejar el travesser de la porteria de Carles. Al 80, una bona jugada combinativa entre Marta Sàez i Rosi va permetre a Taberner avançar les lleidatanes. A partir de llavors, les de Sant Adrià es van bolcar en atac i van posar en bastants conflictes la defensa lleidatana, que malgrat tot, va aconseguir salvar la victòria.

El tècnic del Pardinyes, Vidal Agné, es va mostrar satisfet després del duel. “L’empat hauria estat el més just per ocasions, però estem molt satisfets perquè hem deixat la porteria a zero fora de casa, una cosa que no havíem aconseguit aquesta segona volta”, va explicar.