Victòria ajustada del Força Lleida a Castelló

06-10-2020
  • Victòria ajustada del Força Lleida a Castelló
    Peu de foto:
    Foto P. Cándido/TAU Castelló

L'ICG Força Lleida ha aconseguit un nou triomf en pretemporada aquest dilluns, a la pista del Tau Castelló. Un duel que s'havia d'haver disputat aquest dissabte, però que va ser ajornat de mutu acord pels dos clubs davant la sospita d'un possible cas de Covid-19 al vestidor lleidatà que, finalment, va ser descartat després que la prova PCR practicada donés resultat negatiu. Amb aquest condicionant, l'equip s'ha desplaçat a Castelló aquest dilluns per enfrontar-se a un equip que serà també rival durant la lliga i al que s'ha imposat tot i haver de patir fins al final.

L'equip ha sortit concentrat a pista, movent bé la pilota i trobant bones situacions de tir. Fruit d'això han arribat els primers avantatges; al primer quart, les diferències ja rondaven els deu punts, i quedaven en vuit al terme dels primers deu minuts (22-30). Al segon període, els de negre s'escapaven a l'electrònic, obtenint 17 punts de renda al descans (40-57) que servien per entrar al tercer quart amb un avantatge còmode que l'equip d'Aranzana sabia conservar a grans trets, malgrat que aquest període se l'enduien els locals (60-73) .

Tot i això, el matx no estava ni molt menys decidit; de la mà d'un Romà Bas inspirat des del triple, el Castelló pujava línies defensives i encadenava un parcial de 15 a 5 en l'arrencada de l'últim quart que obria totes les possibilitats quan faltaven tres minuts pel final. Els lleidatans, també acusant el cansament, han hagut de patir fins al final, i tot i que el Castelló s'ha situat a només un punt (80-81) a l'últim minut, dos tirs lliures de Miquel Feliu han acabat sentenciant. Els locals no han encertat el seu últim atac i el 80-83 ha estat el marcador definitiu.

El proper amistós es disputarà aquest dimecres a Osca, a partir de les 19.30.

• ICG Força Lleida - Hester (10) Polanco (3) N’Guessan (6) Chapela (4) Sierra (0) Feliu (14) Toledo (10) Vecvagars (12) Sans (0) Buchanan (7) Bulic (17)
  • TAU Castelló - Adala (12) Durán (9) Bas (18) Faner (9) Puerto (0) García (13) Dukan (0) Sabaté (0) Alvarado (8) Pavelka (5) Stainbrook (6)