REDACCIÓ
04-03-2019
Actualitzat: 04-03-2019 11:29
  • Victòria de prestigi per al Pardinyes

El Pardinyes va encadenar ahir la segona victòria davant del cinquè classificat, el Collerenc. Les lleidatanes van sumar els tres punts de forma èpica al remuntar un 0-2 gràcies a un doblet d’Alexandra Taberner i un gol en el minut 89 de Montse Carles. Les lleidatanes van sortir adormides i només havia passat un minut quan una pèrdua de pilota a prop de l’àrea va concedir un córner al Collerenc, que va significar el 0-1. El Pardinyes va agafar llavors el comandament tant en joc com ocasions, les més clares d’Oriach i Taberner. Malgrat això, en el minut 25, el Collerenc va tornar a marcar aprofitant un altre error de la defensa.

Les lleidatanes van continuar dominant malgrat tot i en el minut 41 va arribar la recompensa amb l’1-2 de Taberner. Després de la pausa, el matx es va equilibrar i les ocasions es van igualar. Tot i així, Taberner va tornar a aparèixer per empatar en el minut 56. A partir de llavors, els nervis van aparèixer en el Collerenc, que es va abocar a l’atac, una cosa que va beneficiar un Pardinyes que va començar a trobar més espais. Tot i així, el marcador no es va moure fins al minut 89, quan Montse Carles va donar el triomf al Pardinyes amb el 3-2 definitiu.