27-09-2022
Actualitzat: 27-09-2022 8:25
  • ⏯️ Victòria del Força Lleida davant l’Andorra en l’anada de la Lliga Catalana LEB

Victòria de l'ICG Força Lleida en el partit d’anada de la Lliga Catalana a casa de l’Andorra per 84-86 i campions del II Trofeu Andorra Capital.

Inici de partit anotador amb intercanvi de triples a ambdues cistelles que movien el marcador un punt amunt un punt avall. Els locals aprofitaven un moment d’encert per posar-se per davant, però Jaume Lobo des del triple i David Cuéllar amb una safata avançaven dels de la Terra Ferma i Natxo Lezkano demanava el primer temps mort de l’encontre als cinc minuts de partit. Pocs canvis en aquest primer període igualadíssim que finalitzava amb 26 punts per equip.

Continuava l’anotació al Poliesport d’Andorra. L’equip lleidatà no perdia pistonada i xafava els talons al conjunt andorrà. L’equip es mostrava atent al rebot i ràpid en la sortida de pilota i ho ha aprofitat per posar-se +5 en l’electrònic (31-36). Lezkano tornava a parar el joc i l’equip retallava des de la línia de dos i els tirs lliures. Malgrat que els de Gerard Encuentra reaccionaven de pressa per tornar a agafar distància de cinc amunt, l’Andorra no donava treva amb l’encert a les seves mans i ho aprofitava per situar el 48-42 per anar al descans.

Bona arrencada de l’ICG Força Lleida en el tercer període per tornar a posar l’electrònic favorable gràcies a tres triples de Vučetić (56-57). Els locals es posaven mans a l’obra per tornar a capgirar el marcador i agafar novament l’avantatge de quatre per sobre gràcies als tirs lliures i a jugades ràpides. Juani Marcos ajustava el marcador des del tir lliure amb tres punts i el 68-67 en els darrers deu minuts on la intensitat no hi ha faltat.

Primers compassos amb Jaume Lobo anotant des de la línia de tres i posant taules al marcador (74-74). Després, els jugadors de Natxo Lezkano mostraven la seva millor versió per agafar novament avantatge, però dues bones jugades de l’ICG Força Lleida tornaven a posar el marcador amb màxima igualtat (79-79) en el darrer tram de partit. Juani Marcos, molt encertat des de la línia exterior tornava a posar l’avantatge 79-82 en un final de partit on la balança podia decantar-se per qualsevol equip, però ha acabat amb victòria lleidatana per 84-86.

La tornada serà dijous, 29/09 a les 18:45 h a l’Espai Fruita Barris Nord. Les entrades es poden adquirir a AQUÍ. (Abonats/des, entrada a preu reduït).