Victòria del Pardinyes i empat de l'AEM

03-12-2018
Actualitzat: 03-12-2018 11:10
  • Victòria del Pardinyes i empat de l'AEM

Victòria del Pardinyes en la visita al Nou Sardenya, on va aconseguir remuntar el gol de l’Europa marcada en la primera part. Els primers 45 minuts van estar controlats per les locals, que van generar múltiples ocasions. El gol de l’Europa va arribar en el 44 en una jugada d’estratègia on la pilota va quedar morta davant de la porteria groc-i-negra i López no va perdonar. L’avantatge local hauria pogut ser més gran, ja que van aconseguir marcar un segon gol, però aquest va ser anul·lat. A la represa, el Pardinyes podia empatar fins a dos vegades a través d’Alexandra, però el gol de l’empat va arribar gràcies a Rosi a passada d’Oriach. Amb l’1-1, les lleidatanes van prendre el control i van aconseguir capgirar el marcador gràcies a un gol en pròpia local. L’Europa hauria pogut empatar però la defensa lleidatana ho va evitar.

Empat agredolç de l’AEM davant del Son Sardina en un partit en el qual les lleidatanes van acabar condemnades per la mala punteria. El matx va començar amb un AEM molt actiu que hauria pogut marcar en els primers minuts encara que Pixu va enviar la pilota al pal. El gol no va tardar, i en el minut 8 el marcador ja reflectia el domini lleidatà, 1-0. Després del primer gol, l’AEM va poder augmentar l’avantatge en diverses ocasions, però la falta de punteria, en algunes, i la traça de la portera rival, en d’altres, va evitar que pugessin més gols abans del descans. A la represa l’AEM va continuar dominant, però la necessitat de tancar el xoc va començar a fer efecte en les de Lleida i això va ser aprofitat per les jugadores del Son Sardina. Les visitants es van tancar en defensa esperant el contraatac. A l’últim minut, el Son Sardina va servir una falta des del centre del camp que la defensa local no va encertar a refusar i va acabar entrant a la porteria de l’AEM per posar l’1-1 final sense temps per a la reacció.