F.G.
25-03-2019
Actualitzat: 25-03-2019 9:29
  • Victòria en quadre

El tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal, va declarar després de la victòria del seu equip que “ha estat un partit treballat i difícil davant d’un Borges que venia amb una bona dinàmica fora de casa. Ara ells queden en una situació delicada, mentre que nosaltres, que estem fent una campanya espectacular, crec que hem aconseguit una tranquil·litat que ens mereixíem”.

Respecte al joc blaugrana i el del Borges, Berrocal va afirmar que “nosaltres ens sentim còmodes sortint amb espais i ells prefereixen tenir la possessió”. D’aquesta forma es va desenvolupar un partit en el qual, segons va considerar “hauríem d’haver arribat al descans amb un 2-0 si Jofre hagués estat més encertat de cara a porteria”.

Finalment, l’entrenador del conjunt local va recalcar que “cal saber quin equip tenim, per quin tipus de joc apostem i no oblidar mai que ha estat aquest el joc que ens ha portat a la situació positiva en la qual ens trobem en aquests moments”. El Tàrrega és setè a la classificació, empatat a 39 punts amb l’EFAC.

Un Tàrrega amb fins a set baixes, cinc per lesió i dos per sanció, es va imposar a un bon Borges que, tanmateix, va anar de més a menys i va acabar sucumbint davant de l’efectivitat golejadora més gran del conjunt local. Els blaugranes ja acumulen sis jornades sense conèixer la derrota, i d’aquesta forma, s’assenten a la zona mitjana de la taula i fan un pas de gegant per assegurar la permanència a falta de tan sols 8 jornades per a l’acabament de la present temporada (2-1).

En el primer temps, el Tàrrega va cedir la pilota al Borges per provar de superar-lo a força d’una bona defensa i ràpids contraatacs. Malgrat comptar amb la possessió de la seua part, els visitants no van ser capaços d’atansar-se amb perill als voltants de la porteria custodiada pel porter local Pont.

En canvi, els homes d’Edu Berrocal no van tardar a veure porta i, després de dos bones ocasions sense conseqüències al marcador, va arribar el primer gol del partit en una gran combinació en atac dels blaugranes, que va permetre a Maikel arribar a la línia de fons per centrar al punt de penal cap a un atent Jofre, que no va perdonar i va aconseguir l’1-0 en el minut 16.

A la darreria de la primera meitat, Jofre va tenir un parell d’ocasions clares per aconseguir el 2-0, però la seua primera rematada no va veure porta per escassos centímetres i la segona va topar amb un inspirat Xammar que, amb una gran intervenció, va evitar el segon gol dels locals. Amb el resultat d’1-0 es va arribar al descans.

A la segona part, el duel va seguir pels mateixos camins i, tan sols en el minut 60, el Borges va posar en un compromís el Tàrrega a aconseguir el gol de l’empat, gràcies a una jugada d’estratègia finalitzada per Miró (1-1). Malgrat el gol encaixat, els locals no es van posar nerviosos i van continuar arribant amb perill a l’àrea contrària. En els minuts 70 i 80, Jofre i Maikel van topar de nou amb un Xammar que no estava disposat que el batessin de nou.

No obstant, en el minut 86 va arribar el definitiu gol de la victòria per al Tàrrega. Maikel, amb un gran llançament de lliure directe, va superar un porter visitant que res no va poder fer per evitar la derrota d’un Borges que haurà de continuar lluitant per eludir el descens.

A la propera jornada, el Tàrrega tindrà un desplaçament complicat al camp del líder d’aquest grup 5 de Primera Catalana, el Viladecans.