Victòria inapel·lable de l'ICG Software

18-03-2018
Actualitzat: 18-03-2018 11:02
  • Victòria inapel·lable de l'ICG Software

L’ICG Software Lleida va completar ahir una setmana de 10. Va començar dissabte a Portugal segellant la classificació per a la Final Four de la Copa CERS, va seguir dimarts amb una victòria de prestigi a casa amb el Noia i va arredonir ahir amb un triomf contundent a la pista de l’Asturhockey (1-6), que li permet recuperar la cinquena posició abans de l’aturada de l’OK Lliga durant un mes per la disputa de la Copa Llatina.

El partit es va posar molt aviat de cara per als llistats, a l’anotar Darío Giménez el primer gol als quatre minuts. Tot semblava indicar que la golejada estava servida i, tot i que al final es va aconseguir, no va ser tan fàcil com demostra el marcador. Prova d’això és que Pedro González va restablir la igualada dos minuts més tard, amb la qual cosa deixava clar que els locals, malgrat la condició de cuers, vendrien cara la derrota. Malgrat que van disfrutar d’innombrables ocasions, els llistats no es van mostrar fins pel que fa a la definició. Va ser gràcies a un penal que l’ICG va aconseguir trencar de nou les taules. Darío Giménez, que es convertiria en l’home del partit, tornaria a veure porta amb una rematada seca. Aquesta vegada els d’Albert Folguera van donar continuïtat al seu domini i, dos minuts després, Jordi Creus feia pujar l’1-3 al marcador. Encara que en defensa no es patia gaire, Lluís Tomàs també hi va posar el seu gra de sorra amb alguna parada de mèrit, especialment un penal que el va detenir a Javier González.

A la represa, els llistats van sortir decidits a buscar el gol de la tranquil·litat, però es van mostrar excessivament ansiosos i imprecisos en la rematada, i l’electrònic no es va moure fins que faltaven set minuts per acabar. En tot just vint segons, l’ICG va deixar liquidat el duel amb dos gols. Primer va ser Bruno di Benedetto el que va aconseguir batre la porteria defensada per Aarón Candanedo, germà del llistat César, i tot seguit, Darío Giménez posava l’1-5 en una de les seues habituals genialitats. El marcador ja era insalvable per als asturians, que perdrien l’ocasió de retallar distàncies al fallar Pedro González un penal.

Amb el partit vist per a sentència, i quan quedaven tan sols dos segons, Darío va fer una jugada de mestre, al passar-se la bola per sota de les cames i aixecar-la per salvar la sortida del porter i deixar-la franca perquè Bruno di Benedetto rematés i establís l’1-6 definitiu. El millor colofó a una victòria inapel·lable que torna l’ICG a la cinquena posició de l’OK Lliga.