ESTHER RIVERA
04-03-2019
Actualitzat: 04-03-2019 9:56
  • Victòria per somiar

Nova victòria del Tamarit fora de casa, 1-3 davant del Calamocha, que permet als lliterans sortir de la zona de descens. Va començar molt fort el Tamarit, que va aconseguir marcar el primer en el minut 4 provocant un gol en pròpia porta dels locals per posar el 0-1. Després del primer gol, el Calamocha va intentar marcar l’empat, però la falta d’encert ho va impedir. Amb el 0-1 i just abans del descans, el Tamarit va patir una dura patacada quan el seu jugador Raluy va ser expulsat al veure la segona groga, deixant el seu equip amb 10 durant tota la segona meitat. A la represa, el Calamocha va sortir a buscar l’empat, però el Tamarit, lluny de fer un pas enrere, va continuar buscant el gol. Un tret de Kamate posava el 0-2 en el lluminós i 20 minuts després pujava el 0-3, que deixava el matx pràcticament sentenciat. El Calamocha només va poder marcar en el temps afegit per reduir distàncies i deixar l’1-3 definitiu en el marcador, que permet al Tamarit sumar tres punts i allunyar-se un punt de la zona de descens a Regional Preferent.