Vielha e Mijaran estrena un ampli ventall d'activitats de Nadal

REDACCIÓ
21-12-2021
  • Vielha e Mijaran estrena un ampli ventall d'activitats de Nadal
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Vielha e Mijaran

Aquest dimarts, 22 de desembre, Vielha e Mijaran estrena les activitats de Nadal que ha preparat l’Ajuntament, i que s’estendran fins al pròxim 9 de gener. Un ampli conjunt d’activitats, recuperant l’acció durant aquesta època de l’any, que l’any 2020 no van poder celebrar-se. El Palai d’Espòrts de Vielha acollirà el tradicional parc infantil del 22 de desembre al 8 de gener, en horari de les 17 a les 21 hores amb un preu de 6€. Els dies 22 de desembre i 8 de gener (primer i últim de l’activitat) seran de portes obertes i gratuïtes. El parc infantil romandrà tancat els dies 25 de desembre i 5 de gener.

El Centre de Joventut “Antara”, que també fa diverses setmanes que torna a estar en funcionament, obrirà del 22 de desembre al 9 de gener, en horari de les 17 a les 21 hores, per als joves de 12 a 18 anys. Romandrà tancat els dies 25 de desembre i l’1 i 6 de gener.

D’altra banda, la pista de gel exterior situada al carrer dera Querimònia de Vielha, que ja es va obrir per al pont de desembre, continuarà oberta també per Nadal, en horari de les 17.00 a les 21.30. Aquesta activitat estarà en funcionament fins al 28 de febrer.

Els dies 23 i 24 de desembre, Vielha rebrà la visita del Pare Noel. En horari de les 11 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores podreu trobar-lo pels carrers, buscant-lo per a poder-li lliurar la vostra carta amb els desitjos per a Nadal.

El 28 de desembre hi haurà un concert d’òrgan a l’església Santa Miquèu de Vielha a les 20 hores, sent l’entrada gratuïta. Aquest concert està situat dins del 23è Festival de Música de Tardor “Orgues de Ponent i del Pirineu 2021”.

Enguany, també hi haurà cinema familiar gratuït en Era Audiovisuau. El 30 de desembre es projectarà “El cascanueces y los cuatro reinos” (pel·lícula en castellà oferta per l’Agrupacion Recreativa d’Empleats de Productora de Fuerzas Motrices) i el 4 de gener es projectarà “Els Croods, una nova era” (pel·lícula en català oferta pel Circuit Urgellenc). Totes dues sessions seran a les 18 hores.

El 3 de gener, els més petits rebran la visita dels patges dels Reis d’Orient, en horari de les 19 a les 21 hores en els coberts de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, perquè puguin lliurar-lis les cartes amb els seus desitjos per als Reis.

I, finalment, la tarda del dia 5 de gener, arriba el dia més esperat de l’any per als més petits, amb la Cavalcada dels Reis a Vielha. A partir de les 18 hores, Ses Majestats baixaran de Gausac, oferint caramels pel camí fins a arribar a la plaça de l’església de Vielha.

Malgrat poder celebrar totes aquestes activitats, des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran volem recordar que encara estem en època de pandèmia i, per tant, és necessari extremar les precaucions per a poder gaudir amb normalitat durant les festes de Nadal.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta