Vielha presenta dos projectes d'eficiència energètica als fons Next Generation

REDACCIÓ
Publicat: 
22-11-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Vielha presenta dos projectes d'eficiència energètica als fons Next Generation
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament de Vielha e Mijaran

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran participa en el procés de presentació de projectes per a obtenir una ajuda en els fons europeus 'NextGenerationEU'. Aquests fons van dirigits a pal·liar els danys econòmics i socials immediats causats per la pandèmia de la COVID-19. La Unió Europea ha posat en funcionament aquesta eina temporal dotada amb més de 800.000 milions d'euros. El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que ha impulsat el Govern espanyol per a canalitzar aquestes ajudes, modernitzarà l'administració i fomentarà l'economia verda, entre altres assumptes.

En el cas de Vielha e Mijaran, el consistori ha pres part presentant dos projectes: un de millora de l'eficiència energètica del Palai de Gèu i un segon per a col·locar il·luminació LED en tot el municipi, buscant també una millora energètica en els espais públics.

“Amb aquests projectes que hem presentat als fons europeus, seguim amb l'objectiu d'aconseguir un municipi de Vielha e Mijaran sostenible i eficient, en la seva gestió energètica de cara al futur”, comenta l'alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano. I afegeix que “en cas d'obtenir aquestes ajudes econòmiques, aconseguirem una disminució en els consums energètics del municipi, millorant la seva eficiència”. 

Comparteix

També t'interessarà