Vielha torna a obrir les portes del Centre de Joventut “Antara”

REDACCIÓ
Publicat: 
29-10-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Vielha torna a obrir les portes del Centre de Joventut “Antara”

El Centre de Joventut “Antara” de Vielha e Mijaran ha tornat a obrir les seves portes aquest divendres perquè la joventut, de 12 a 18 anys, torni a gaudir d'un espai fix d'oci durant els caps de setmana i festius. El centre es va tancar amb l'aparició de la pandèmia de la COVID-19, i des de llavors no ha pogut brindar el seu servei habitual als més joves. Però, ara, amb una millora considerable de la situació en relació a la pandèmia, sobretot gràcies a les campanyes de vacunació, es pot garantir el seu funcionament.

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran ha establert l'horari que era habitual abans de la pandèmia, de divendres a diumenge, de les 17 a les 21 hores. Així mateix, de cara als ponts festius, i les festes de Nadal i Pasqua, s'oferirà una ampliació de l'horari perquè la joventut pugui gaudir i usar durant més hores aquest espai.

A més, es recuperaran els tallers temàtics que van tenir molta participació anys enrere, perquè els usuaris puguin desenvolupar diferents activitats específiques sobre l'educació i la cultura, per a treballar valors relacionats amb l'educació emocional, la tolerància, la democràcia, el desenvolupament personal, així com les seves capacitats creatives i crítiques.

“Des de l'Ajuntament de Vielha e Mijaran estem molt satisfets de poder anunciar la reobertura d'aquest espai dirigit als joves, perquè creiem que aquest sector de la població necessitava recuperar un lloc fixe per a ells, on poden jugar i realitzar moltes activitats durant els caps de setmana i jornades festives, socialitzant-se i interrelacionant-se amb altres joves del municipi”, comenta el segon tinent d'alcalde i regidor de joventut de Vielha e Mijaran, Alberto López. I afegeix que “tornarem a dissenyar tallers educatius com era habitual, per a fomentar valors importants per a la nostra joventut, perquè són el futur de Vielha e Mijaran, i hem de cuidar-los i ajudar-los a créixer com a persones, amb activitats que els ajudin a reflexionar i a madurar”.

Comparteix

També t'interessarà