Vila-sana impulsa activitats de vida saludable per fer a casa

REDACCIÓ
20-04-2020
  • Vila-sana impulsa activitats de vida saludable per fer a casa

Vila-sana està impulsant diverses accions per intentar fer més còmode i confortable el confinament arran de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Una d’aquestes mesures s’anomena “Activem la salut des de casa” i consisteix en l’organització de sessions virtuals obertes a tota la població per fomentar l’activitat física i també n’hi haurà d’orientades al recolzament psicològic per alleugerir aquesta complicada situació.

Aquestes trobades virtuals tindran lloc els dies 22 i 29 d’abril i 1 i 6 de maig a través de la plataforma jitsi meet. Les persones que s’hi vulguin inscriure, ho han de fer a través del correu inteligencesport@gmail.com.

L’activitat, que coorganitzen l’Ajuntament de Vila-sana i Intelligence Sport, és totalment gratuïta ja que està subvencionada pel consistori. Segons l’alcalde, Joan Sangrà, és necessari “oferir diferents eines a la població per poder millorar la qualitat de vida durant el confinament i és vital assegurar unes actituds a casa de vida saludable tant física com psicològica”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?